Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.11.2017 20:24 - Котарачето ми Путя
Автор: allbatros Категория: Поезия   
Прочетен: 639 Коментари: 2 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ...И понеже любя  Путин,
и съм луд путинофил,
мразя янките разплути,
карам не Пежо, а ЗИЛ,
обожавам всичко руско,
а без водка съм умрял,
нея пия за  закуска,
не шише, а самосвал....


кръстих котето си Путя
и написах му сонет,
то във чизми е обуто,
има  за Москва билет,
ще  го водя  в мавзолея,
с Ленин да го снимам там.

Путя, Путя, моя фея,
аз без тебе съм  насран!!!!

Каварна, 26 ноемврий 2017
20,23ч.


Тагове:   мойто коте путя,


Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. xubbavka - Ти си Бог,Валери!!!!
26.11.2017 20:39
От приятелите на поета: Валери Станков – четвъртото измерение в поезията! Той е Бог в това, което прави - словото и поезията. В неговите творби е казал всичко, те са автопортретът му. Той е поетът, чакащ писмо. Той кара своите читатели да пишат и го прави с много обич. В орбита около неговата светлина гравитират 5000 негови ФБ приятели и над 3000 последователи, голяма част от които хора на изкуството и литературата. Той е поетът, който задава въпроси, и сам си отговаря на тях. Стиховете му са неистови, родени от мълчания. Неговите пера не са за нападение, а най-сигурната защита. Той пише новите думи – прекрасни метафори и сравнения, с палитра от много други художествени изразни средства. Неговите очи гледат във всички цветове на дъгата. Пише майсторски за всички, и за всичко. В поезията си той възпява родината, жената, красотата и любовта, възпява жената – майка, детето, родителя и приятеля. В стиховете му звучат като песен обикновените човешки отношения. Той диша поезия, пише просто, и естествено, и владее читателя като умее да изкара сълзите му на повърхността. Валери пише и насън най-мерената и премерена реч – думи бутикови, стихове със сладко-солен привкус, стихове – анализ, стихове за сърцето и душата. В тези стихове той свети със северно сияние. Нескрита остава любовта му, както и тази на много българи към братския руски народ, към македонци и всички българи, живеещи извън пределите на България. Много негови читатели го наричат „Човекът с книгите” и „Властелинът” на поезията!
Читателите на Валери, бяха очаровани от представянето му в Панагюрище !
Поздрави за смелостта Ви, във ваше лице виждам един истински творец и ценител на стойностната литература! Българите сме много критичен народ, с по-изострена ретикуларна активираща система от други народи поради дъгите години прекарани в робство, бедност и всякакви беди, като инстинкт за самосъхранение, в резултат на
самозащита, но трябва да се отърсим от агресията. Само хора с ниска себеоценка биха вредили.
цитирай
2. krumbelosvet - Путкина идея
27.11.2017 06:11
Путкина поезия, изобщо Путка.
Аз пък любя гения Буш младши, пуро-путникът Клинтън и Кучката му, И Петър Стоянов, който първи след Моника Люински пристъпи прага на Оралния кабинет.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: allbatros
Категория: Поезия
Прочетен: 16960
Постинги: 32
Коментари: 40
Гласове: 9
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930